Colaj Design

RO | EN

About us

Colaj Design are ca obiect de activitate productia de confectii textile. Principalele produse realizate de noi se inscriu in sfera materialelor promotionale. Activam pe aceasta piata de 7 ani, si in tot acest timp credem ca am reusit sa ne multumim clientii, lucru dovedit de continuarea colaborarilor.

Avantajul major al colaborarii cu noi este dat de faptul ca putem gestiona orice fel de comanda, pornind de la stadiul de propunere si ajungand la livrare. Avem personal calificat si utilaje pentru design-ul si constructia de tipare, putand astfel sa fim deosebit de flexibili. Preocuparea noastra pentru detalii, imbinata cu cerintele si politica departamentelor de marketing ale clientilor nostri, se concretizeaza cu sugestii din partea firmei noastre, sugestii care au dus la crearea unui portofoliu bogat de clienti. Munca noastra nu s-a oprit insa, numai la construirea imaginii unor branduri de renume, ci am acceptat provocarea de a lucra si cu firme mai putin cunoscute, care au inteles importanta crearii unei imagini proprii, fie direct, fie prin intermediul unor companii specializate. Colaborarea cu marile agentii de publicitate din vestul tarii ne-a oferit oportunitatea de a participa direct si, de a ne impartasi experienta in domeniul creatiei si productiei confectiilor textile in conceptele de marketing.

Productia fiecarui produs Colaj Design este executata de personal calificat, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul confectiilor textile, iar materiile prime sunt importate din Comunitatea Europeana, de aici rezultand si calitatea superioara a produselor.

Nu in ultimul rand, pentru a putea promova imaginea firmelor am achizitionat un soft de proiectare pentru broderie si doua masini de brodat industriale de ultima generatie. De asemenea putem realiza si alte tipuri de personalizare, prin intermediul serigrafiei, foliei de transfer sau tipar digital.

.
Loading...